• Home
  • Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ

Όλοι Μαζί αλλάζουμε την Ηλιούπολη

insert image

Σας παρουσιάζουμε το δυναμικό μας ψηφοδέλτιο. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη δύσκολη μάχη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές για αλλαγή σελίδας στον Δήμο μας.

Ευαγγελία Αγγελούδη

Δείτε περισσότερα...

Η Ευαγγελία γεννήθηκε το 1969 στο Dusseldorf της Γερμανίας. Κατάγεται από το Σκούταρι Σερρών και Κατοικεί στην Ηλιούπολη από το 1973. Έχει αποφοιτήσει από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης και στη συνέχεια σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά. Κατέχει πτυχίο στη σχολή χρηματοοικονομικών συμβούλων. Έχει πιστοποιητικό εκπαίδευσης στο Financial Advising, πιστοποιητικό εκπαίδευσης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και βεβαίωση Επαγγελματικής κατάρτισης στα Αμοιβαία Κεφάλαια.

Εργάστηκε ως τραπεζικός μεσολαβητής στην ALPHA BANK επί 15 έτη και στην συνέχεια στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Επί 12 συναπτά έτη υπήρξε ταμίας στο Δ.Σ. του 11ου Δημοτικού σχολείου και από το 2012 μέχρι και σήμερα ανέπτυξε έντονη και συνεχόμενη φιλανθρωπική και εθελοντική δράση στην κοινωνική κουζίνα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, στην Κιβωτό του Πάτερ Αντώνιου και στην Γέφυρα Ζωής που αφορά την συνδρομή και βοήθεια στους άστεγους και κοινωνικά ασθενείς συμπολίτες μάς.

Η μονογονεϊκή οικογένειά της, απαρτίζεται από δύο γιούς 23 και 25 ετών αντίστοιχα και μια κόρη 22 ετών. Ανήκει στον σύλλογο τριτέκνων και πολυτέκνων, παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά σε ότι αφορά τις διατάξεις και τα δικαιώματα των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.

Στην οικογένειά της επίσης συμπεριλαμβάνονται η Μάξι και ο Γκούφη, τον οποίο υιοθέτησαν από την φιλοζωική, καθότι έχουν έντονα ανεπτυγμένα τα φιλοζωικά τους συναισθήματα και εκτιμούν απεριόριστα την εθελοντική προσφορά της φιλοζωικής του Δήμου Ηλιούπολης.

Τέλος, καθότι οι ρίζες της προέρχονται από την Μικρά Ασία και τον Πόντο, συμμετέχει ενεργά σε Μικρασιατικούς και Ποντιακούς συλλόγους για την τήρηση των εθίμων και των παραδόσεών μας. Επιπλέον, επειδή υπήρξε αθλήτρια του Εθνικού γυμναστικού συλλόγου, με πανελλήνιες νίκες στα 200 μέτρα και ήταν καθηγήτρια κλασσικού χορού για 8 έτη συμμετέχει ενεργά στις αθλητικές και χορευτικές δραστηριότητες του Δήμου μας.

Έφη Αναστασίου

Ιδιωτική Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Η Έφη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και από τότε κατοικεί στην Ηλιούπολη. Οι γονείς της, κάτοικοι Ηλιούπολης από το 1958 με καταγωγή του πατέρα της από την Ήπειρο και της μητέρας της από την Φθιώτιδα. Είναι μητέρα ενός αγοριού 20 ετών.

Από τα εφηβικά της χρόνια είχε ενασχόληση με τα κοινά και τα πολιτιστικά της Ηλιούπολης μιας και οι γονείς της ήταν πολύ ενεργοί σε αυτό το κομμάτι.

Σπούδασε λογιστικά και γραμματεία διευθύνσεως, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χρηματοοικονομικών θεμάτων, πωλήσεων, marketing και δημοσίων σχέσεων.

Έχει εργαστεί σε ιδιωτικές εταιρίες στο λογιστήριο και στο τμήμα πωλήσεων πάνω από 25 χρόνια. Εργάστηκε επίσης και ως ασφαλιστική σύμβουλος και τώρα είναι ελεύθερος συνεργάτης στην εταιρία LR. Παρόλο που συμμετέχει ενεργά επί σειρά ετών σε πολιτιστικούς και φιλανθρωπικούς συλλόγους καθώς και στα κοινά της πόλης μας, είναι η πρώτη φορά που θέτει τον εαυτό της ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος γνωρίζοντας την εντιμότητα αλλά και την ικανότητα του επικεφαλής της παράταξης αυτά που σκέφτεται και θέλει για την πόλη μας, με την βοήθεια όλων μας, να τα πραγματοποιήσει.

Μαρία Ανδρουλάκη - Λιάπη

Συνταξιούχος Δικαστική Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Η Μαρία Γεννήθηκε στη Λαφίνα Τρικάλων. Από το 1980 κατοικεί στην Ηλιούπολη. Εργάστηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ως δικαστική υπάλληλος για 35 χρόνια. Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης, ορίσθηκε γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου έως το 2014. Εκλέχτηκε Πρόεδρος του παραρτήματος του ΟΚΑΝΑ, Κέντρου Πρόληψης Δήμου Ηλιούπολης – Δάφνης – Υμηττού για 2 χρόνια.

Συστρατεύεται στον αγώνα των νέων ανθρώπων για μια καλύτερη πόλη έχοντας την βεβαιότητα ότι αυτοί οι νέοι άνθρωποι θα ανταποκριθούν στην εμπιστοσύνη που τους δείχνει και δεν θα προδώσουν τις αξίες που πρεσβεύει.

Γιάννης Αντζινάς

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Δείτε περισσότερα...

Ο Ιωάννης Αντζινάς γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, μεγάλωσε και ζει στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης.

Κατάγεται από την Αρκαδία, είναι παντρεμένος με την Βιβή Ρούμπου κι έχει ένα γιο 15 ετών.

Είναι Απόφοιτος Σχολής Τεχνικών και Ηλεκτρικών Εφαρμογών και συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση Ηλεκτρομηχανολογικών έργων που λειτουργεί στην Ηλιούπολη 45 περίπου χρόνια. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ηλιούπολης από το 2011. Διατέλεσε μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης, έως τον Νοέμβριο 2018.

Ορίστηκε Πρόεδρος στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και στη συνέχεια Πρόεδρος στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ηλιούπολης. Από τον Ιανουάριο του 2018 διατέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος από όπου παραιτήθηκε το Νοέμβριο του 2018 και ανεξαρτητοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συμμετέχει ενεργά στο Σύλλογο Αρκάδων Ηλιούπολης.

Συμμετέχει ως εκπρόσωπος Εργοδοτών στην Τοπική Διοικούσα Επιτροπή ΙΚΑ Δάφνης. Είναι μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

Αντώνης Αντωνίου

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

O Αντώνης Αντωνίου, γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη όπου ζει μέχρι και σήμερα. Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης, ασχολείται χρόνια με τον αθλητισμό, είναι αθλητής του handball και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο Αεροδρόμιο Αθηνών.

Το όραμά του, είναι ένας σύγχρονος Δήμος που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών και θα δίνει καινοτόμες λύσεις ουσίας.

Ευαγγελία Αντωνίου

Φιλόλογος

Δείτε περισσότερα...

Η Ευαγγελία γεννήθηκε στην Ηλιούπολη και κατάγεται από την Ήπειρο. Έχει σπουδάσει Φιλολογία σε Πανεπιστήμιο της Αθήνας όπου και εξελέγην γραμματέας στο σύλλογο των φοιτητών. Εργάσθηκε ως Φιλόλογος σε διάφορα Γυμνάσια της πόλης μας και αποσπάστηκε σε γραφεία υπουργών Παιδείας, όπου ήταν αρμόδια σε θέματα Β’βάθμιας εκπαίδευσης. Εκλέχτηκε Γραμματέας στην Ένωση Γυναικών Ελλάδας (παράρτημα Ηλιούπολης), Πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου Λυκείου Ηλιούπολης.

 Το 2011 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος και διατέλεσε Αντιπρόεδρος στον  Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ) από όπου αποχώρησε λόγω διαφωνιών. Σήμερα υπηρετεί ως Φιλόλογος στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης.

Έχει δύο κόρες, την Γιάννα Γιαννακού, πτυχιούχο Ιατρικής και την Ελένη Γιαννακού, μηχανικό.

Αλεξάνδρα Αργυρού

Ιδιωτική Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε το 1979, μεγάλωσε και κατοικεί στην Ηλιούπολη. Οι γονείς της, με καταγωγή του πατέρας της από την Καβάλα και της μητέρας της από την Κέρκυρα. Είναι παντρεμένη με τον Φώτη Καραλή κάτοικο Ηλιούπολης. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και δημόσιες σχέσεις όπως επίσης έχει πτυχία στενογραφίας, ελληνικής και ξένης δακτυλογραφίας, εξυπηρέτησης πελατών και μιλάει αγγλικά. Ξεκίνησε να εργάζεται το 1997 στην φαρμακευτική εταιρεία Glaxo Welcome και από τότε για 20 έτη στον ιατρικό τομέα. Παράλληλα έχει ασχοληθεί με της δημόσιες σχέσεις και την οργάνωση επιχειρήσεων. Ευαισθητοποιημένη στις ανάγκες της τρίτης ηλικίας και των ΑΜΕΑ καθώς των συμπολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, πρόσφερε εθελοντικές υπηρεσίες σε ΜΚΟ. Θεωρεί ότι η ομαδική συνεργασία έχει πάντα αποτέλεσμα και στοχεύει στην καθημερινότητα όλων μας. Σκοπός της είναι η Ανάπτυξη! Μαζί με τον Γεώργιο Χατζηδάκη και με νέες ιδέες και όραμα για τον τόπο μας.

Γιώτα Βακλατζή

Ιδιωτική Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Η Γιώτα γεννήθηκε στην Ηλιούπολη όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων στην Αθήνα και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα εδώ και 23 χρόνια. Συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνδρομή στους συνανθρώπους μας που πλήττονται οικονομικά και χρειάζονται την βοήθεια μας.

 Η συμμετοχή της για πρώτη φορά στα κοινά  έχει σαν αφετηρία της την θέλησή της να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις, στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του Δήμου μας.

Στόχος όλων μας η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, θεωρεί μόνη λύση να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας προς μια δημιουργική και αναπτυξιακή πορεία με πυξίδα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

 Πιστεύει πως η Ηλιούπολή μας αξίζει ένα καλύτερο παρόν και η νεολαία μας ένα καλύτερο μέλλον.

Φρόσω Βαρέλα

Ιδιωτική Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Η Φρόσω γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και κατοικεί στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης και   σπούδασε Μετάφραση–Διερμηνεία (Αγγλικά και Γαλλικά). Εργάστηκε σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες ως Μεταφράστρια αλλά και ως γραμματέας. Στον Δήμο Ηλιούπολης διατέλεσε Διοικητική Γραμματέας της Τεχνικής Υπηρεσίας. Είναι μητέρα τριών παιδιών, του Γρηγόρη (23), του Δημήτρη (14) και της Μελισσάνθης (13).

Στην πόλη μας είναι η πρώτη της απόπειρα συμμετοχής στα κοινά, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Κι αυτό διότι βλέπει την εμφανή αγανάκτηση (ανησυχία) των συμπολιτών της για την κατάσταση που επικρατεί στην Ηλιούπολη. Συντάσσεται στην προσπάθεια του Γιώργου Χατζηδάκη, ως  επικεφαλής ομάδας νέων ανθρώπων, που με τις γνώσεις και τη θέλησή τους θα δώσουν τον πιο αποφασιστικό αγώνα για την πόλη που όλοι ονειρευόμαστε.

Παναγίωτης Βιδάλης

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1969 όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του.

Κατάγεται από την Τήνο, είναι παντρεμένος με την Άντζελα Παπαδάκη και έχει δύο κόρες 14 και 15 ετών.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα  σε εταιρία τηλεπικοινωνιών. Έχει πτυχίο Διοίκησης επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό στο Διεθνές Marketing. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στο αντικείμενο του καθώς και το Σεμινάριο Πρώτον Βοηθειών στην Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης. Διατελεί Δημοτικός Σύμβουλος από το 2011 μέχρι και σήμερα. Διετέλεσε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΗΛ, Αντιπρόεδρος στον ΠΑΟΔΗΛ και Αντιπρόεδρος στη Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή.

Ανεξαρτητοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το Νοέμβριο του 2018.

Μάρκος Βούτος

Δείτε περισσότερα...

Ο Μάρκος γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και μένει στην Ηλιούπολη από το 1990. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία και έχει ένα γιό, τον Νίκο. Σπούδασε στη Σιβιτανίδειο Σχολή Ηλεκτρονικός. Εργάστηκε στην Πολεμική Αεροπορία ως πολιτικό προσωπικό επί 35 χρόνια, με εξειδίκευση στη διακρίβωση των ηλεκτρονικών συσκευών και στα δοκιμαστήρια των κινητήρων των  αεροσκαφών. Υπήρξε μέλος σε συλλόγους και ομοσπονδίες συλλόγων Γονέων Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης.

Σταύρος Γεωργάκης

Δείτε περισσότερα...

Γεννήθηκε στη Λευκάδα και από το 1972 κατοικεί στην Ηλιούπολη.

Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων από τη σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Είναι ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ραδιοτηλεοπτικές παραγωγές ‘’ΑΚΤΙΝΑ’’ Α.Ε. (Ρ/Σ Galaxy 92 FM), από το 1989 έως σήμερα.

Παράλληλα είναι μέλος του Δ.Σ. και της Διοικούσας Επιτροπής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ). Είναι υπεύθυνος για το ΓΕΜΗ, τις επιχειρήσεις και τη νεανική επιχειρηματικότητα. Επίσης είναι Γενικός Γραμματέας του Κέντρου Μελετών του ΕΒΕΑ, που ειδικεύεται σε έρευνες και μελέτες για εργασιακά θέματα. Επί 16 έτη (1990 – 2006) διετέλεσε άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Ηλιούπολης, Θόδωρου Γεωργάκη. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής, της τριμελούς επιτροπής επιλύσεως φορολογικών διαφορών στη ΔΟΥ Ηλιούπολης και μέλος της επιτροπής σημάτων του Υπουργείου Εμπορίου (ΑΔΕΣ). Επίσης είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών και επισκέπτης καθηγητής οικονομικών, marketing & MME στο BCA (Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών).

Σταυρούλα Γεωργίου

Δημόσια Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Η Σταυρούλα γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1977 όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Σπούδασε Λογιστική έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και έχει εργαστεί σε ιδιωτικές   εταιρίες ως λογίστρια σε Β’ και Γ’ κατηγορίας βιβλία.  

Το 2005 προσελήφθη στο Δήμο Φαιστού και εργάστηκε στο τμήμα Εσόδων και στο τμήμα Λογιστηρίου. Από το 2008 εργάστηκε στο Δήμο Ηλιούπολης   στην Ταμειακή Υπηρεσία και στο τμήμα Προϋπολογισμού ως εκκαθαρίστρια   δαπανών και διπλογραφικού συστήματος. Από το 2015 εργάζεται στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στη Δ/νση Οικονομικής Διαχείρισης ως αναπληρώτρια προϊσταμένη στο τμήμα Εκκαθάρισης Αποδοχών.

Είναι Μέλος του Διοικητικού Επιμελητηρίου (ΔΕΕ), είναι διαιτητής καλαθοσφαίρισης και έχει βραβευθεί για την συμμετοχή της στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Παγκοσμίων Θερινών Αγώνων (Special Olympics Αθήνα 2011).

Η αγάπη της για τα ζώα είναι γνωστή, αφού όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επιτρέπουν και έχει ελεύθερο χρόνο αφιερώνεται στα αγαπημένα της τετράποδα.

Βασιλική Ηλιακοπούλου

Εκπαιδευτικός - Ζωγράφος

Δείτε περισσότερα...

Η Βασιλική είναι καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πάνω από 25 έτη εμπειρίας ως εκπαιδευτικός με σημαντική συνεισφορά στον τομέα των καλών τεχνών, με αρκετά έργα τέχνης και εκθέσεις που το πιστοποιούν.

Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών από το Τμήμα ζωγραφικής. Έχει σπουδάσει Γραφιστική στα ΑΤΕΙ Αθηνών, είναι κάτοχος τίτλου Γραφίστα από τη Θ΄ Μέση Τεχνική  Σχολή ( πρώην Δοξιάδη) και κατέχει  πτυχίο Χαρακτικής ΑΣΚΤ. Ως φοιτήτρια αριστούχος του τμήματος ζωγραφικής στην ΑΣΚΤ συμμετείχε στην έκθεση φοιτητών στην Γρανάδα Ισπανίας. Κατόπιν επιλογής, συμμετείχε στο μεταπτυχιακό τμήμα του ΕΑΠ «Γραφικές τέχνες και πολυμέσα» από όπου απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο  Ειδίκευση Σχεδιαστή φωτισμού -Πολυμέσα το 2017.

Ζωγραφικοί πίνακές της έχουν προβληθεί από τηλεοπτικές σειρές. Έργα της εκτίθενται σε διάφορα μουσεία, στο Δήμο Ηλιούπολης, σε ιδιωτικές σχολές και σε ιδιωτικές εταιρείες. Από το 2013 είναι υπεύθυνη  δημοσίων σχέσεων του Ομίλου Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (Ο.Π.Σ.Α) του οποίου έχει δημιουργήσει  το λογότυπο.

Είναι μητέρα δύο παιδιών, της Δέσποινας και της Δήμητρας.

Ειρήνη Καραπανάγου

Ειδική Παιδαγωγός

Δείτε περισσότερα...

Η Ειρήνη γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη από το 1985. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη 2 ετών. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ηλιούπολης. Σπούδασε Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο   Αθηνών και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Παιδαγωγική στο πανεπιστήμιο του Southampton. Παράλληλα παρακολούθησε μετεκπαιδευτικό  πρόγραμμα της Ιατρική Σχολής Αθηνών με τίτλο «Αξιολόγηση και παρέμβαση διαταραχής ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας σε παιδιά και εφήβους». Έχει πολυετή εμπειρία ως Ειδική παιδαγωγός και τα τελευταία 3   χρόνια είναι ιδιοκτήτρια του Κέντρου Μελέτης «Το Ανθολόγιο» στην Ηλιούπολη.

Βασική επιδίωξη της ενασχόλησης της με τα κοινά είναι η δημιουργία των θεμελίων για ανάπτυξη του Δήμου έχοντας ως επίκεντρο τα παιδιά  μας.

Θάνος Κατσώνης

Δείτε περισσότερα...

Ο Θάνος Κατσώνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και κατοικεί στην Ηλιούπολη από το 1973. Εργάστηκε σαν Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. στο Τμήμα Η/Μ Μελετών της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΙΚΑ και μετά σαν ελεύθερος επαγγελματίας κάνοντας  μελέτες-επιβλέψεις αλλά και αναπτύσσοντας σχετική επιχειρηματική εμπορική δραστηριότητα.

Υπήρξε μέτοχος και διευθυντικό στέλεχος σε εταιρείες παραγωγής, εμπορίας και εξαγωγής τεχνικών υλικών και συσκευών HVAC (θέρμανσης, κλιματισμού, ηλιακής ενέργειας και ΑΠΕ) στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Πολιτικοποιημένος στον χώρο της αριστεράς από τα μαθητικά χρόνια, δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

Με την επιστροφή το 2014 στην Ελλάδα, ασχολήθηκε ενεργά με τα πολιτικά και δημοτικά της Ηλιούπολης και δεν δίστασε να ακολουθήσει τον ρομαντικό μοναχικό πολιτικό δρόμο, μετά την «στροφή στον ρεαλισμό».

Επίμονος αναγνώστης, ακροατής και συζητητής δημοσιεύει συχνά τις απόψεις του σε site της πόλης. Υπέρμαχος της σκληρής αλλά ευγενικής αντιπαράθεσης ιδεών και απόψεων, με επιχειρήματα και σεβασμό. 

Συμπορεύεται σαν ανεξάρτητος με την παράταξη «ΗλιούπΟλοι Μαζί-ΕΝΑΚ», στην βάση δημόσια εκφρασμένων θέσεων συνεργασίας.

Είναι η στιγμή για Αλλαγή στο «Καθεστώς της Πόλης».

Σε συνεργασία με ικανούς ανθρώπους, που πρόσφεραν θετικά στην Ηλιούπολη και εγκατέλειψαν τις καρέκλες τους, όταν ξεπεράστηκαν τα ηθικά και πολιτικά τους όρια. Μαζί με τους φίλους του ΕΝΑΚ,  τους συνοδοιπόρους από τα παλιά και τους νέους φίλους των χρόνων της κρίσης.

Τάσος Κολοβός

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Ο Αναστάσιος (Τάσος) Κολοβός γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα, κατάγεται από την Τρίπολη και ζει στην Ηλιούπολη.

Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης και από το 2009 έως σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάτρου ως υπεύθυνος παραγωγής, Β. σκηνοθέτη και ηθοποιός. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Τεχνικός Τεχνολογίας Ίντερνετ σε Δημόσιο ΊΕΚ. Προσέφερε εθελοντική δράση στη κοινωνική υπηρεσία του Δ. Ηλιούπολης τα τελευταία δυο χρόνια και σήμερα εργάζεται σε εταιρεία δομικών υλικών με υπεύθυνες διοικητικές αρμοδιότητες.

Ευαισθητοποιημένος ιδιαίτερα με τα θέματα του τόπου μας, συμμετέχει στα κοινά προσφέροντας εθελοντική δράση στο Δήμο Ηλιούπολης.

Σταμούλα Κοντελέ

Νηπιαγωγός

Δείτε περισσότερα...

Η Σταμούλα Κοντελέ, γεννήθηκε το 1981 στην Ηλιούπολη, όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένη κι έχει δύο παιδιά.

Σπούδασε νηπιαγωγός στο τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και  εργάστηκε στο χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Διατελεί πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 13ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης και ως ενεργός πολίτης συμμετέχει σε κάθε αγώνα που αφορά κοινωνικά θέματα όπως παιδεία και κοινωνική αλληλεγγύη.

Στόχος της να αποδείξει ότι με διάθεση και συλλογική δουλειά όλων μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Σάββας Κοτσαρίδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Δείτε περισσότερα...

Ο Σάββας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και διαμένει στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Ηλιούπολης και είναι τελειόφοιτος Μηχανολογίας του Τ.Ε.Ι. Πάτρας. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη. Από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε με τον χώρο της εστίασης, τον οποίο και  επιτυχώς  έχει  κατακτήσει,  μετά  από  πολλά  χρόνια  εργασίας και εμπειρίας σε καταστήματα του είδους στην Ηλιούπολη και όχι μόνο. Από το 2009 και μέχρι σήμερα διατηρεί το δικό του κατάστημα στην Ηλιούπολη. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης του γιατί πιστεύει ότι με συλλογική δουλειά, ο Δήμος μας μπορεί να γίνει καλύτερος για εμάς και τα παιδιά μας.

Πέτρος Κούβελας

Δείτε περισσότερα...

Ο Πέτρος γεννήθηκε το 1953 στην Χαριά Ηλείας και κατοικεί  στην Ηλιούπολη από το 1979. Μετά το γυμνάσιο συνέχισε τις σπουδές του στην Αθήνα, στη σχολή Σ.Β.Ι.Ε. από όπου απέκτησε το πτυχίο ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ .

Εργάστηκε στις νοσοκομειακές δομές του Ι.Κ.Α. από όπου συνταξιοδοτήθηκε το 2011.

Ως εργαζόμενος ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό (γραμματέας του πανελλήνιου συλλόγου  εργαστηριακών υπαλλήλων Ι.Κ.Α. και γραμματέας της πανελλήνιας ομοσπονδίας υγειονομικών υπαλλήλων Ι.Κ.Α.)

Είναι παντρεμένος  και έχει τρία παιδιά.

Υπήρξε υποψήφιος με το συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΑΛΛΑΓΗ  (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ) και με το συνδυασμό  ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ   (ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ)

Μαρία Κωστοπούλου - Ψυχογιού

Δείτε περισσότερα...

Η Μαρία Κωστοπούλου-Ψυχογιού, με καταγωγή από τις Σέρρες, γεννήθηκε το 1974 και μεγάλωσε στην Αργυρούπολη. Από το 2003 μένει στην Ηλιούπολη.

Αποφοίτησε από Τεχνικό Λύκειο, τμήμα Οικονομίας & Διοίκησης, και στη συνέχεια σπούδασε Οικονομία Διοίκηση (Στέλεχος Διοίκησης – Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου) σε δημόσιο ΙΕΚ.

Διατέλεσε εκλεγμένος εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην Ένωση γονέων Ηλιούπολης, και από το 2016 έως το 2018 διατέλεσε ταμίας του  Δ.Σ. του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολειού Ηλιούπολης. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο ανήλικων παιδιών.

Ελένη Λάμπου - Αποστολοπούλου

Δείτε περισσότερα...

Η Ελένη γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Ναύπακτο, μεγάλωσε και κατοικεί στην Ηλιούπολη. Είμαι   παντρεμένη   με   τον   Βασίλειο   Αποστολόπουλο,   χρηματοοικονομικό   σύμβουλο εταιρειών.

Έχει αποφοιτήσει από το 3ο λύκειο Ηλιούπολης, έχει σπουδάσει Νομική και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Εργάζεται για παραπάνω από 15 χρόνια ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος εταιρειών και τραπεζικών ιδρυμάτων και εξειδικεύεται σε τομείς εμπορικού, αστικού και   τραπεζικού   δικαίου.  

Έχει διατελέσει διευθύντρια και αρχισυντάκτρια της τοπικής εφημερίδας «Γέφυρα» του πρ. Δήμου Αντιρρίου. Είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος και πράσινης ανάπτυξης, καθώς και σε θέματα προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων της γυναίκας στην εργασία. Συντάσσεται στην ενεργό πρωτοβουλία των νέων ανθρώπων στην πόλη μας   με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζηδάκη, γιατί πιστεύει ότι μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, με πνεύμα ομαδικής συνεργασίας και διάθεση για κοινωνική προσφορά, αξιοκρατία και διαφάνεια μπορεί να συνεισφέρει στη διαμόρφωση μίας καλύτερης καθημερινότητας για όλους εμάς που ζούμε, εργαζόμαστε και αγαπάμε την Ηλιούπολη.

Ρεγγίνα Μακρυκώστα

Ιδιωτική Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Η Ρεγγίνα γεννήθηκε το 1980 και κατοικεί στην Ηλιούπολη. Είναι   απόφοιτος Γενικού Λυκείου και τελειόφοιτος στο τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέχρι το 2013 διατηρούσε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Ηλιούπολη. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Έχει δύο παιδιά και υπήρξε εκλεγμένη Ταμίας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου. Προέρχεται από μία οικογένεια η οποία από το 1950 που διαμένει στην Ηλιούπολη έχει δραστηριοποιηθεί και έχει προσφέρει στην πολιτική ιστορία της Ηλιούπολης και στα κοινά του τόπου.

Αργύρης Μαριγκάς

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Ο Αργύρης γεννήθηκε το 1982, μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη. Είναι Παντρεμένος με την Τζωρτζάκη Σμαράγδα και έχει τρία παιδιά (6 ετών, 4 ετών και 7 μηνών).

Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κι έχει εργασθεί στα ιδιωτικά νοσοκομεία Μετροπόλιταν και ΡΕΑ. Σήμερα εργάζεται στο Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ηλιούπολης.

Χριστίνα Μαυρίδη

Ιδιωτική Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Η Χριστίνα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986 και είναι μόνιμη κάτοικος Ηλιούπολης. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο αγοριών. Είναι απόφοιτη του Γ’ Γενικού Λυκείου Ηλιούπολης, έχει σπουδάσει Λογιστική και είναι ιδιωτική υπάλληλος σε εργοστάσιο ορειχαλκουργίας.

Αγαπά τον τόπο που μεγάλωσε εκείνη και τα παιδιά της και για τη βελτίωσή του, είναι πρόθυμη να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό της. Είναι από φύση αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο.

Κορνηλία Μαυρομμάτη

Ελεύθερη Επαγγελματίας

Δείτε περισσότερα...

Ο Πέτρος γεννήθηκε το 1953 στην Χαριά Ηλείας και κατοικεί  στην Ηλιούπολη από το 1979. Μετά το γυμνάσιο συνέχισε τις σπουδές του στην Αθήνα, στη σχολή Σ.Β.Ι.Ε. από όπου απέκτησε το πτυχίο ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ .

Εργάστηκε στις νοσοκομειακές δομές του Ι.Κ.Α. από όπου συνταξιοδοτήθηκε το 2011.

Ως εργαζόμενος ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό (γραμματέας του πανελλήνιου συλλόγου  εργαστηριακών υπαλλήλων Ι.Κ.Α. και γραμματέας της πανελλήνιας ομοσπονδίας υγειονομικών υπαλλήλων Ι.Κ.Α.)

Είναι παντρεμένος  και έχει τρία παιδιά.

Υπήρξε υποψήφιος με το συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΑΛΛΑΓΗ  (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ) και με το συνδυασμό  ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ   (ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ)

Ζωή - Μαρία Μεσσήνη

Νοσηλεύτρια

Δείτε περισσότερα...

Η Ζωή-Μαρία Μεσσήνη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Οι γονείς της κατάγονται από τη Λευκάδα. Διαμένει στην Ηλιούπολη και είναι μητέρα δυο παιδιών.

Έχει ολοκληρώσει σπουδές σε σχολή νοσηλευτικής και είναι φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο τμήμα κοινωνικής εργασίας.

Σταδιοδρόμησε στο χώρο της υγείας και πιο συγκεκριμένα ανήκει στο μόνιμο προσωπικό δημοσίου νοσοκομείου τα τελευταία τρία χρόνια.

Πριν τον διορισμό της υπήρξε υπάλληλος με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου στο Δήμο Ηλιούπολης ως νοσηλεύτρια όπου απασχολήθηκε τα πρώτα 13 χρόνια στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Τα επόμενα 4 χρόνια εργάστηκε στη Διεύθυνση κοινωνικής προστασίας, υγείας, παιδείας και εθελοντισμού και είχε ως αρμοδιότητα την δικτύωση, οργάνωση, εφαρμογή προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής για παιδιά και ενήλικους συνδημότες.

Στην πόλη μας είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιείται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Συντάσσεται με όλες της τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Γεωργίου Χατζηδάκη, γιατί επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα με ανθρώπους με νέες ιδέες, θετικό πνεύμα και γιατί έχει τη γνώση και τη θέληση για αλλαγές που θα φτάσουν την πόλη μας στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ζήσιμος (Ζήσης) Μπέλλος

Διευθυντής Αθλητικού Συλλόγου

Δείτε περισσότερα...

Ο Ζήσης γεννήθηκε στην Ορεινή Ναυπακτία. Η αγάπη του για το άθλημα του Tae Kwon Do ξεκινάει από την ηλικία των 14 ετών. Διέπρεψε πολύ γρήγορα σε πολλούς αγώνες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό ως αθλητής της Εθνικής Ελλάδος με την πρώτη μεγάλη διάκριση για τη χώρα μας καθώς κατέκτησε το 1978 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας το χάλκινο μετάλλιο.

Κατέχει το 8ο DAN της ETU, το 8ο DAN της ΕΛΟΤ, είναι πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας και πρώην εκπαιδευτής της Ελληνικής Αστυνομίας και των Δυνάμεων Καταδρομών.

Από το 1986 μέχρι και σήμερα διευθύνει τον Αθλητικό Σύλλογο «ΗΝΙΟΧΟΣ» στην Ηλιούπολη.

Αλέξανδρος Μπενέκης

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στην Αγία  Μαρίνα  Ηλιούπολης. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Βλαχοπούλου και έχει έναν γιο. Είναι  απόφοιτος  του  ΤΕΛ  Ηλιούπολης στον τομέα των Μηχανολόγων  Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων & Βιομηχανικής Παραγωγής και έχει  κρατικό πτυχίο Μηχανικού Ηλεκτρονικών  Υπολογιστών. Εργάζεται  στον  ΟΛΠ  από το 2002 ενώ για δέκα σχεδόν χρόνια εργάζονταν στο αεροδρόμιο ως Χειριστής ανυψωτικών μηχανημάτων.

Ασχολείται ενεργά  την τελευταία  οχταετία  με τον Πολιτιστικό σύλλογο του χωριού καταγωγής του (Δωρικό Φωκίδας) από τη θέση του γραμματέα και του προέδρου. Επίσης  είναι και ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης “Η ΠΡΟΟΔΟΣ”, όπου είναι αθλητής του τμήματος παραδοσιακού καράτε  WADO RYU. Τις ελεύθερες ώρες του αγαπά να κάνει βόλτες σε διάφορες περιοχές της Ηλιούπολης, παρέα με τον σκύλο του. Ο  λόγος που αποφάσισε  να ασχοληθεί  ενεργά  με τα κοινά, είναι η αγωνία που τον καταβάλει για το μέλλον της πόλης στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε ο ίδιος και τώρα μεγαλώνει ο  γιος  του.

Γιάννης Νίνος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Ο Γιάννης ζει στην Ηλιούπολη με την οικογένειά του. Είναι πτυχιούχος Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πειραιά. Ήταν Ιδρυτής και  Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΝΙΝΟΣ Ι. & Κ. ΟΕ έως το 2017 ενώ σήμερα εργάζεται στην Εταιρεία ΦΙΛΟΝ ΕΠΕ ως υπεύθυνος πωλήσεων πλακιδίων και ως εμπορικός αντιπρόσωπος σε περιοχές εντός και εκτός Αττικής.

Είναι μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης από το 2010 έως σήμερα καθώς και μέλος της  Γενικής Συνέλευσης του  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης από το 2017 έως σήμερα.

Έχει διατελέσει μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης του ΤΕΙ Πειραιά, μέλος της ομάδας Παραδοσιακών Χορών του ΤΕΙ Πειραιά και μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πειραιά. Τα ενδιαφέροντά του είναι παραδοσιακοί χοροί, μελισσοκομία και ιστιοπλοΐα.

Κωνσταντίνος Ντέτσικας

Απόστρατος Αξιωματικός

Δείτε περισσότερα...

Γεννήθηκε στην Λάρισα . Κατατάχθηκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων  και αποφοίτησε ευδόκιμα  ως Αξιωματικός Μηχανικού.

Διετέλεσε Υποδιοικητής και Διοικητής διαφόρων κλιμακίων Διοίκησης  Προσωπικού στο Στρατό Ξηράς  με παράλληλα καθήκοντα επόπτη Οικονομικών Υπηρεσιών και Προϊσταμένου  Εφοδιασμού και  Διαχείρισης . Επίσης, επιβλέπων μηχανικός σε τεχνικά στρατιωτικά έργα υποδομής (πτυχιούχος πολιτικός δομικών έργων), τμηματάρχης και έπειτα Διευθυντής στη Διεύθυνση Προσωπικού  Στρατηγείου μεγάλου Σχηματισμού -ως χειριστής θεμάτων αδειών, αποσπάσεων ,κινήσεων, οικονομικών μεταβολών προσωπικού (250 άτομα). Μέλος Τεχνικού Συμβουλίου Έργων (έλεγχος- εγκρίσεις  προϋπολογισμών τεχνικών έργων, εξετάσεις ενστάσεων περί διαδικασιών διαγωνισμών ανάθεσης). Διευθυντής Γραφείου Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων  Στρατηγείου μεγάλου Σχηματισμού. Υπεύθυνος συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων Διευθύνσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με παράλληλα καθήκοντα  προϊσταμένου  Διαχείρισης Υλικού. Μέλος επιτροπών κατάρτισης συμβάσεων και διενέργειας διαγωνισμών. Ομαδάρχης ομάδων ναρκαλιείας στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων για εκκαθαρίσεις ναρκοπεδίων και έρευνα υπόπτων χώρων για εκρηκτικά – πυρομαχικά –(εύρεση και εξουδετέρωση). Συμμετείχε με επιτυχία σε σειρά σχολείων-εκπαιδεύσεων στην Ελλάδα και στο ΝΑΤΟ(διαχείριση κρίσεων-ασφάλεια προσωπικού και εγκαταστάσεων κατά απειλών).

Είναι πρώην μέλος του Δ.Σ της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ηλιούπολης, πρώην μέλος της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης και πρώην πρόεδρος του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού και 3ου Γενικού Λυκείου Ηλιούπολης.

 Μιλάει την Αγγλική, Γερμανική και Σερβοκροατική γλώσσα. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων. Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Συνταγματάρχη.

Μπάμπης Ξοφάκης

Δείτε περισσότερα...

Ο Μπάμπης κατάγεται από την Γέργερη Ηρακλείου Κρήτης και ζει στην Ηλιούπολη από το 1991. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 26 ετών.

Είναι συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας. Τα τελευταία 18 χρόνια της ενεργής παρουσίας του στην Τράπεζα κατείχε διευθυντική θέση. Τα ενδιαφέροντά του τόσο σαν εργαζόμενος όσο και σαν συνταξιούχος, είναι στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο της πετοσφαίρισης (Volley) όπου ασχολείται διοικητικά από το 2008 στον Αθλητικό Σύλλογο Ηλιούπολης (Α.Σ.Η.) κατέχοντας αρχικά την θέση του Γεν. Γραμματέα και από το 2016 την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. Από το 2012 είναι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ) κατέχοντας τη θέση του ταμία. Επίσης από το 2016 είναι αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ).

Τάσος Παναγιώταρης

Πολιτικός Μηχανικός

Δείτε περισσότερα...

Γεννήθηκα το 1979 στην Αθήνα και κατοικώ στην Ηλιούπολη, ένα Δήμο που αγαπώ και νοιάζομαι. Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Μπέρμινχαμ της Αγγλίας (Civil Engineering, University of Birmingham, England) με μεταπτυχιακό τίτλο στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών (MSc in Construction Management, University of Birmingham, England), σπουδές που έγιναν το επάγγελμά μου. 

Από το 2014 η αγάπη μου για το δήμο και τα κοινά και η εμπιστοσύνη των δημοτών στο πρόσωπό μου με ανέδειξαν δημοτικό  σύμβουλο του Δήμου Ηλιούπολης. Στη διάρκεια αυτών των ετών διετέλεσα Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου για Τεχνικά Θέματα, θέση που μου έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσω σημαντική εμπειρία, να ασχοληθώ ενεργά με τα προβλήματα του Δήμου, και να δω ιδίοις όμμασι τα σημαντικά περιθώρια επίλυσης τους. 

Είμαι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Ζωή Κρονάκη και μαζί έχουμε δύο παιδιά που θέλω να αγαπήσουν την Ηλιούπολη όπως και εγώ.

Ελένη Παπαϊωάννου

Χειρουργός

Δείτε περισσότερα...

Η Ελένη γεννήθηκε το 1974. Ο πατέρας της κατάγεται από τις Ράχες Φθιώτιδας και η μητέρα της από την ορεινή Γορτυνία Αρκαδίας.

Μεγάλωσε στην Ηλιούπολη, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Σχολείο πήγε στο 9ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης και στη συνέχεια Γυμνάσιο και Λύκειο στη Βαρβάκειο πρότυπο σχολή .

Εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών το 1993 και αποφοίτησε με λίαν καλώς το 1999. Υπηρέτησε το αγροτικό της στο χωριό Πελεκανάδα Μεσσηνίας και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας χειρουργού ΩΡΛ το 2006 έχοντας εκπαιδευτεί στα Παιδιατρικά νοσοκομεία Αγλαια Κυριακού και Αγ. Σοφία και σε ενηλίκων το Αγ. Ολγα. Έκτοτε ασκεί το επάγγελμά της στην περιοχή της Ηλιούπολης και χειρουργεί σε ιδιωτικά Παιδιατρικά νοσοκομεία.

Διατέλεσε εκπρόσωπος της ΠΑΣΠ στο Σύλλογο Φοιτητών Ιατρικής Αθήνας (Σ.Φ.Ι.Α.).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δημόσια υγεία και για τα θέματα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων έχει διατελέσει:

  • Μέλος του ΔΣ του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών (Ε.Ι.Κ.)
  • Ιατρός στο Εθνικό Κέντρο ΕΠιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ.)
  • Μέλος της Επιτροπής Ασφάλειας και Υγιεινής της Εργασίας στον Ε.Ο.Φ.
  • Αναπληρώτρια γραμματέας της Επιτροπής Φαρμακοεπαγρύπνησης στον Ε.Ο.Φ.
  • Μέλος ευρωπαϊκών ομάδων εργασίας για την ασφάλεια των φαρμάκων και των ιατροτεχνολογικών προϊόντων
  • Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές 2014 με το ΕΝΑΚ

Είναι εθελοντής αιμοδότης.

Ως μητέρα δυο παιδιών πιστεύει στην ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο μέσω της πολιτικής με υπευθυνότητα και διαφάνεια.

Γιάννης Πούλος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Δείτε περισσότερα...

Ο Γιάννης Πούλος γεννήθηκε στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας το 1963.
Ζεί στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης από το 1970.
Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 1988.
Εργάζεται στην Αγία Μαρίνα ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1990.
Είναι παντρεμένος με την Αθανασία Χατζήκα, επίσης Χειρουργό Οδοντίατρο και έχουν δύο παιδία τον Οδυσσέα και την Καλλιόπη.
Κοινωνικά ευαίσθητος, συμμετέχει πάντα ενεργά στα δρώμενα της πόλης. Τις τελευταίες δύο τετραετίες υπηρέτησε τους Ηλιουπολίτες ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος στο πλευρό του Δημήτρη Πανταζόπουλου.

Μιχάλης Πυρουνάκης

Ασφαλιστής

Δείτε περισσότερα...

Ο Μιχάλης Πυρουνάκης της ευρύτερης οικογένειας, με καταγωγή από τα Σφακιά, γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και ζει από παιδί στην Αθήνα. Είναι γνωστό στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς που ανέπτυξε πολυετή δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα. Στη μακρά σταδιοδρομία του συμμετείχε σε πλείστα σεμινάρια διοικητικού, οικονομικού, τεχνικού κι εμπορικού τομέα, καθώς κι επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, κοστολογικού ελέγχου, μηχανογραφικής ανάλυσης, έρευνας αγοράς, εκπαίδευσης εκπαιδευτών κ.ά. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ (ΟΠΑ) Διοίκηση Επιχειρήσεων, παράλληλα με στράτευση στις ειδικές δυνάμεις και ναυτική υπηρεσία ως ασυρματιστής στο ΕΝ. Ως οικονομολόγος έχει συντάξει άρθρα ασφαλιστικού και οικονομικού περιεχομένου, εκπαιδευτικά συγγράμματα και σημαντικές τεχνικές μελέτες. Το ενδιαφέρον του εστιάζεται στην μικροοικονομική και μακροοικονομική επισκόπηση και στατιστική μελέτη αφ’ ενός και αφ’ ετέρου στη φυσιολατρία, οικολογία και ταξιδιωτική περιήγηση, όντας συχνός επισκέπτης του Αγίου Όρους.

Είναι πολύτεκνος με τέσσερις γιούς και δύο κόρες, κάτοικος – δημότης Ηλιούπολης από εικοσαετίας.

Γιώργος Ροδιτάκης

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί  στην Ηλιούπολη. Έχει δύο παιδιά, ένα αγόρι 23 ετών και ένα κορίτσι 17 ετών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος με εξειδίκευση  τεχνίτης λουστραδόρος.

Ασχολείται πολλά χρόνια με τα κοινά στην Ηλιούπολη και είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΙΤΩΝ Ναυπακτίας.

Αντώνης Σαράντης

Λογιστής

Δείτε περισσότερα...

Ο Αντώνιος Σαράντης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη από το 1984. Αποφοίτησε από το 5ο Γενικό Λύκειο Ηλιούπολης. Σπούδασε Λογιστικά και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεταπτυχιακά στον τομέα των χρηματοοικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων, Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σε επιχείρηση με αντικείμενο τον τουρισμό, την οργάνωση και το ανθρώπινο δυναμικό.

Εργάζεται ως Λογιστής – Σύμβουλος Επιχειρήσεων στη δική του επιχείρηση, η οποία έχει έδρα στην Ηλιούπολη αλλά και ως εξωτερικός συνεργάτης σε άλλες επιχειρήσεις ως σύμβουλός τους.

Είναι παντρεμένος με την Πέτσα Βασιλική και έχει έναν γιο 6 ετών που φοιτά στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης και μια κόρη 2 ετών.

Πέρα από το πεδίο των οικονομικών, μεγάλη του αγάπη είναι ο αθλητισμός.

Από την παιδική του ηλικία μέχρι και σήμερα είναι ενεργός στον χώρο του αθλητισμού με μεγάλη συνεισφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Λόγω της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό έχει μάθει να είναι αφοσιωμένος στον στόχο του, να εργάζεται ομαδικά και να προσφέρει για το συνολικό καλό.

Η έμπνευσή του είναι οι νέοι και μέσα από μαθητικές δράσεις στοχεύει στο να προσελκύσει τους νέους στον εθελοντισμό, στην πράσινη ενέργεια, σε συμμετοχές τους σε προγράμματα ανακύκλωσης αλλά και στο να μυήσει νέα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού.

Κώστας Σεφτελής

Δείτε περισσότερα...

Ο Κώστας γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και έχει καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη.

Διαμένει μόνιμα στην Ηλιούπολη από το 1971 και είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Χαραλαμποπούλου.

Είναι υπάλληλος στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Από το 1996 μέχρι το 2004 υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης στα Υπουργεία Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Μεταφορών, Ανάπτυξης, Οικονομίας και Οικονομικών.
Άσκησε διοίκηση συμμετέχοντας σε Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών και Εποπτευόμενων Φορέων του Δημοσίου.

Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές οργανώσεις και κινήσεις, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας.
Είναι μέλος της Ένωσης Μικρασιατών και Κωνσταντινουπολιτών Ηλιούπολης, όπως και του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Ηλιούπολης.

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» στις εκλογές του 2010 και του 2014.

Από το 2011 μέχρι 31/8/2014 αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής στο Δήμο μας.

Στις 7/9/2014 εκλέγεται Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης, θέση από την οποία παραιτήθηκε στις 13/10/2016, για λόγους αρχών και υπεράσπισης του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου και των  Δημοτικών του Παρατάξεων.

Μέχρι σήμερα παραμένει Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Περικλής Σπυρίδης

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Ο Περικλής Σπυρίδης γεννήθηκε το 1976 στο Ντουίσμπουργκ Γερμανίας και είναι κάτοικος Ηλιούπολης από το 1987. Είναι απόφοιτος ΤΕΛ με την   ειδικότητα ως ψυκτικός εγκαταστάσεων και αρχές μηχανολογίας και εγκαταστάσεων. Παρακολούθησε σεμινάρια αεροδρομίου και απασχολήθηκε ως συντονιστής πτήσεων και ασφαλείας μέχρι το 2004. Μέχρι και σήμερα, απασχολείται ως υπεύθυνος ανάπτυξης αγοράς, σε τμήματα πωλήσεων διαφόρων ιδιωτικών εταιριών.

Ορέστης Σύρρος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Δείτε περισσότερα...

Ο Ορέστης-Κωνσταντίνος Σύρρος γεννήθηκε και κατοικεί στην Ηλιούπολη. Φοίτησε στη σχολή Εμποροπλοιάρχων. Εργάστηκε σε διάφορους κλάδους του ιδιωτικού τομέα. Από το 2015 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας τη δική του επιχείρηση στην Ηλιούπολη.

Αλέξανδρος Τζελάτης

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δείτε περισσότερα...

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε το 1979. Μεγάλωσε και μένει στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης. Εργάζεται στον χώρο της εστίασης και συγκεκριμένα ασχολείται με πωλήσεις χονδρικής τροφίμων.

Επίσης είναι Ιδρυτικό μέλος του Ηλιουπολίτικου Σωματείου «Όμιλος Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (Σουμπούτεο) Ρόλιγκανς Ηλιούπολης».

Παράλληλα σπουδάζει μαγειρική & ζαχαροπλαστική δίπλα σε καταξιωμένους του χώρου.

Είναι επικοινωνιακός, φιλόζωος, λάτρης της φωτογραφίας, της φύσης και της μουσικής.

Η επιθυμία του να προσφέρει στην Πόλη μας όσον αφορά τις δράσεις για το περιβάλλον και για τα πολιτιστικά, όπως συναυλίες, θεατρικά και καλλιτεχνικά, είναι πολύ έντονη.

Θέτει την υποψηφιότητά του γιατί πιστεύει πως η Ηλιούπολη έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους που μπορούν να συνεισφέρουν με τη ζωντάνια, τις ιδέες και τις ικανότητές τους για αλλαγές σε μια πόλη που έχει μείνει στάσιμη αρκετά χρόνια τώρα.

Γεωργία Τζούμα

Εργοδηγός Δομικών Έργων

Δείτε περισσότερα...

Η Γεωργία γεννήθηκε το 1966 στην Άρτα και διαμένει στην Ηλιούπολη. Είναι μητέρα δύο παιδιών, της Κατερίνας η οποία είναι φοιτήτρια στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και του Γρηγόρη που φέτος δίνει πανελλαδικές εξετάσεις.

Έχει σπουδάσει εργοδηγός δομικών έργων, Βρεφονηπιαγωγός και Γραμματειακή υποστήριξη στο New York College. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα προσφέροντας παράλληλα εθελοντική εργασία στην κοινωνική και την τεχνική υπηρεσία  του Δήμου Ηλιούπολης.

Οραματίζεται μια Ηλιούπολη κοινωνικής αλληλεγγύης και θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Γιάννης Τζούμαρης

Δείτε περισσότερα...

Ο Γιάννης ζει στην Ηλιούπολη από το 1992. Συμπορεύτηκε στα κοινά της πόλης την τελευταία δεκαετία, μαζί με Ηλιουπολίτες που αισθάνονται αυτόν τον τόπο σαν μια πόλη που αξίζει καλύτερα, πιό δημοκρατικά, πιο καθαρά, πιο ανθρώπινα, πιο σύγχρονα, πιο μπροστά. Μέλος του ΕΝΑΚ Ηλιούπολης από το 2010, υποψήφιος το 2014, μέλος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Ηλιούπολης, ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τον αθλητισμό ενώ  εργάστηκε στον τομέα της πληροφορικής και σήμερα είναι συνταξιούχος.

Σήμερα ασχολείται ενεργά με θέματα Πληροφορικής, με την Φωτογραφία και τα Εικαστικά. Υποστηρίζει ότι μας αξίζει ένας τόπος στον οποίο θα αναπνέουμε καλύτερα, θα νιώθουμε ζωντανοί και δημιουργικοί, με καθαρή διαχείριση, με τους κατάλληλους ανθρώπους στις σωστές θέσεις, μια νεολαία με περισσότερες επιλογές και διεξόδους, μια οικογένεια που δεν θα ασφυκτιά, αλλά θα συμμετέχει και θα χαίρεται να ζει εδώ, μία πόλη προσβάσιμη χωρίς αποκλεισμούς για τους ΑΜΕΑ και με αξία στον λόγο του κάθε πολίτη. ΗλιούπΟΛΟΙ Μαζί για μια νέα Δημοτική Αρχή.

Γιάννης Τσάκωνας

Δείτε περισσότερα...

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην  Ηλιούπολη το 1952 όπου και κατοικεί «Γέννημα θρέμμα  Ηλιουπολίτης» Τελείωσε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο στα σχολεία της πόλης μας. Μετά από 37 χρόνια Εργασίας στην Ηλιούπολη ως οδοντοτεχνίτης, σήμερα είναι συνταξιούχος. Αποφάσισε να συμμετέχει  στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΕΝΑΚ με υποψήφιο δήμαρχο τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ γιατί αγαπά  πολύ την Ηλιούπολη. Είναι η πόλη που μεγάλωσε, που εργάσθηκε και πού έφτιαξε την οικογένειά του.

Θα συμβάλει όπως λέει, όσο πιο δυνατά μπορεί, στην αναγκαία πλέον ΑΝΑΤΡΟΠΗ τής σημερινής αντίληψης στο Δήμο μας. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.

Δήμητρα Τσιόγγα

Δείτε περισσότερα...

Η Δήμητρα Τσιόγγα – Χρονοπούλου γεννήθηκε το 1959 στην Ηλιούπολη, όπου κατοικεί ανελλιπώς η ίδια και η οικογένειά της και κατάγεται από την Πάρο.
Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών καθώς και στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Εργάστηκε ως οικονομολόγος στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα σε υψηλές θέσεις ευθύνης, όπως στον ΟΤΕ και σε φορείς κοινωνικής ασφάλισης. Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, πρόεδρος στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Ιδιωτικού Τομέα (ΤΕΑΙΤ).
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στον χώρο.
Έχει έντονη συμμετοχή σε κοινωνικά και εργασιακά θέματα τόσο σε τοπικό όσο και περιφερειακό επίπεδο.
Δραστηριοποιήθηκε σε θέματα οδικής ασφάλειας ως μέλος του Ινστιτούτου «Οδηγός – Όχημα – Οδόστρωμα» και συμμετείχε σε δράσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Μιλάει Αγγλικά. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Χρονόπουλο και έχουν δυο γιούς, τον Χρήστο και τον Πάνο.

Σιάννα Τσιριμώκου

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Δείτε περισσότερα...

Η Σιάννα κατάγεται από το Καρπενήσι, γεννήθηκε  στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη όπου ζει μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το 1ο λύκειο Ηλιούπολης. Αγαπά πολύ την ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία και γι’ αυτό εργάζεται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Επίσης έχει ασχοληθεί με τον τομέα των artist promotion σε δισκογραφικές εταιρείες και περιοδικά, εκπροσωπώντας πολύ αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό και τα τέσσερα ανιψιά της που υπεραγαπά. Ονειρεύεται μια Ηλιούπολη καλύτερη και θα εργαστεί γι’ αυτό με όλες της τις δυνάμεις.

Θεοχάρης Χατζηγρηγορίου

Οικονομολόγος

Δείτε περισσότερα...

O Θεοχάρης είναι Οικονομολόγος, επαγγελματίας του Εσωτερικού Ελέγχου και της Διαχείρισης Κινδύνων με εμπειρία 20 ετών. Είναι παντρεμένος, κατοικεί και επιχειρεί στην Ηλιούπολη, με δικές του εταιρίες παροχής λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Είναι κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, 3 διεθνών πιστοποιήσεων σχετικά με τον Εσωτερικό Έλεγχο  και υποψήφιος Διδάκτορας.

Έχει διατελέσει μέλος ΔΣ του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (πειθαρχική επιτροπή) και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και λογιστής Α τάξης.

Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρίες, σε  3 χώρες ως εσωτερικός ελεγκτής  ενώ έχει διατελέσει Υπεύθυνος Εσωτερικού Ελέγχου, σε διάφορες επιχειρήσεις. Είναι υπεύθυνος Εσωτερικού Ελέγχου στο «Γ.Ν. Ευαγγελισμός» και το Γ.Ν. Λάρισας – Κουτλιμπάνειο καθώς και σε 2 τραπεζικές εταιρίες.

Υπήρξε εκλεγμένος εκπρόσωπος σωματείου εργαζομένων ιδιωτικής εταιρίας, ενώ στον ελεύθερο του χρόνο, ασχολείται με δράσεις φιλοζωικού ακτιβισμού. Η συμμετοχή του στην κίνηση «ΗλιουπΟλοι μαζί», έχει να κάνει με την ανταπόκριση, στο κάλεσμα των υγιών δυνάμεων της πόλης μας, που ζουν, επιχειρούν και αγαπούν την Ηλιούπολη.

Καίτη Χωματά

Δείτε περισσότερα...

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι παιδί Μικρασιατών προσφύγων (Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη). Μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη, όπου τελείωσε το Λύκειο Θηλέων.

ΣΠΟΥΔΕΣ:

• Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας ως πέμπτη επιτυχούσα. Αριστούχος της Σχολής και υπότροφος του ΙΚΥ, Τμήμα Σπουδών Νεότερου Ελληνισμού και Κλασικό Τμήμα.

• Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 

• Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο, Γαλλικό Ινστιτούτο, Ιταλική Σχολή της Αθήνας, Γκαίτε.

• Από το 2017, μετά από κατατακτήριες εξετάσεις στις οποίες πέρασε δεύτερη , φοιτά στο Τμήμα Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών του  Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών.

ΕΡΓΑΣΙΑ:

• Υπουργείο Εξωτερικών, ερευνήτρια Μακεδονικού Αρχείου.

• Φιλοσοφική Ιωαννίνων, ερευνήτρια σύγχρονης Νεοελληνικής Φιλολογίας.

• Εκδοτικοί Οίκοι, Περιοδικά.

• ΕΡΤ, 6 χρόνια στο Τμήμα Ειδήσεων.

• Στην Δημόσια Εκπαίδευση από το 1977 και από το 1982 στην Ηλιούπολη.

 1982-86: 3ο Λύκειο Ηλιούπολης.

 1987: Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης, του οποίου υπήρξε και η τελευταία Διευθύντρια πριν από την κατάργησή του, 1996-1999.

– Από το 1999 έως το 2007 Διευθύντρια του 5ου Λυκείου Ηλιούπολης.

– Από το 2007 έως το 2009 Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Ηλιούπολης.

– Από το 2009 έως το 2013 Διευθύντρια του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης, απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε τον Ιούλιο του 2013.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Τουρκικά

ΔΡΑΣΗ:

• Δύο φορές εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. Ζ΄ ΕΛΜΕ.

• Γραμματέας της Ένωσης Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών Ηλιούπολης, το 2001.

• Δημοτική Σύμβουλος 2002-2006.

• Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ηλιούπολης, με Πρόεδρο τον Δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη, 2003-2005.

• Μέλος διοικητικών συμβουλίων και ΣΠΑΥ.

• Δημοτική Σύμβουλος 2006-2010 και 2014-2019.

• Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης 2008-2010.

• Πρόεδρος Πολιτιστικού  Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης 2011 έως 2014.

Σοφία - Έλενη Αθανασάτου

Δείτε περισσότερα...

Η Σοφία-Ελένη Αθανασάτου γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1978. Κατάγεται από την Κεφαλονιά, είναι μόνιμη κάτοικος Ηλιούπολης και παντρεμένη με το Φώτη Δαλμυρά με τον οποίο έχουν δύο παιδιά. Κατέχει Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSc), με εξειδίκευση στις Διεθνείς Επιχειρήσεις και στα Ναυτιλιακά από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (2001), καθώς και Mεταπτυχιακό τίτλο (MSc) με έπαινο στη Διοίκηση Διεθνών Μεταφορών, με έμφαση στις Θαλάσσιες μεταφορές, από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ – SUNY MariAme College (2003). Η επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει πάνω από 15 έτη στο διεθνή ναυτιλιακό χώρο, σε εταιρείες διαχείρισης ποντοπόρων δεξαμενοπλοίων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων στο αντικείμενό της και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Ενεργό μέλος πολιτιστικών συλλόγων με συνεχή προσφορά και με ιδιαίτερη ενασχόληση στο σύλλογο του τόπου καταγωγής της. Παράλληλα συμμετέχει τακτικά σε συλλογικές δράσεις για την προστασία των ζώων και του φυσικού περιβάλλοντος. Δημότης με ζωντανό ενδιαφέρον και τακτικές παρεμβάσεις για την επίλυση προβλημάτων που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα στην αγαπημένη της πόλη όπου έχει επιλέξει να ζει με την οικογένειά της και ελπίζει να συνεισφέρει για μία ποιοτικά αναβαθμισμένη και ανθρώπινη πόλη όπως μας αξίζει.

Ελένη Κουτρομάνου

Δείτε περισσότερα...

Η Ελένη Κουτρομάνου γεννήθηκε στην Ευρυτανία.
Ζει στην Ηλιούπολη από το 1986. Είναι μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας σήμερα 27 και 30 ετών. Εργάζεται στο Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από το 1988. Συγκεκριμένα, είναι διαχειρίστρια ευρωπαϊκών προγραμμάτων εργασίας, ενώ παράλληλα διατηρεί την ιδιότητα της επιθεωρητού εργασίας. Εκτός των σεμιναρίων του κλάδου της Δημόσιας διοίκησης των τελευταίων τριάντα ετών, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, ισότητας των δυο φύλων και μαθήματα Διαχειριστικής Ικανότητας στην ΜΟΔ ΑΕ (Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων)

Νίκος "Flip" Παναγιωταράκος

Δείτε περισσότερα...

Ο Νίκος γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1977 και έκτοτε δεν αποχωρίστηκε ποτέ την πόλη μας. Μεγάλωσε στο πατρικό του στα Αστυνομικά ενώ πλέον κατοικεί με τη δική του οικογένεια στη περιοχή της Αγίας Μαύρας. Τα μαθητικά του χρόνια μοιράστηκαν ανάμεσα στο 17ο Δημοτικό, το 2ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο από όπου και αποφοίτησε το 1995.
Υπήρξε επί σειρά ετών αθλητής στην ομάδα μπάσκετ της Ακαδημίας ’75 Ηλιούπολης απ’ όπου και πρωτοπήρε το παρατσούκλι «Flip». Ακόμα και σήμερα πάντως θα τον βρείτε να παίζει μπάσκετ στα γήπεδα της πόλης μας.
Σπούδασε σε ΙΕΚ στο τομέα της Διαφήμισης και κατόπιν έζησε 2 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου και πήρε το πτυχίο Bachelor Honours Degree: International Business Communications.
Εξέτισε τη θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό και έκτοτε ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα.
Τα τελευταία χρόνια τον βρίσκουμε να ασχολείται ενεργά ως FLIP πλέον με τη Street Art και το Graffiti βλέποντας έργα του σε όλη σχεδόν την Αθήνα. Στο πλαίσιο αυτής της δραστηριότητας έχει πολλές συνεργασίες με εθελοντικές ομάδες όπως οι Atenistas και η Open Art ενώ τελευταία έχει στενη συνεργασία με τον οργανισμό για την αναβάθμιση του Ιστορικού κέντρου της Αθήνας Athens Trigono

Δέσποινα Σαμιώτη

Δείτε περισσότερα...

Η Σαμιώτη Δέσποινα γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού Ειδικής Αγωγής.
Έχει εργαστεί ως Ιπταμένη Συνοδός στην Olympic Air σε ταξίδια εσωτερικού, εξωτερικού και υπερατλαντικά καθώς επίσης και στο 7ο Δημοτικό Αργυρούπολης προσφέροντας παράλληλη μαθησιακή στήριξη σε άτομα με ειδικές ανάγκες σε σχολική τάξη.
Σήμερα εργάζεται σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης. Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά και έχει άριστη γνώση νοηματικής γλώσσας.

Σαμουήλ Γιακουέλ

Δείτε περισσότερα...

Γεννήθηκα στα Χανιά το 1961.

Από το 1972 διαμένω στην Ηλιούπολη, όπου σπούδασα, ανδρώθηκα και με τη Χρύσα το γένος Δηλέ, δημιουργήσαμε την πολύτεκνη οικογένεια μας.

Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, εργάζομαι στο Δήμο Βύρωνα.

Στα μαθητικά χρόνια των 4 παιδιών μου, έχω θητεύσει ως εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. στα περισσότερα σχολεία που πέρασαν, σε θέσεις από απλό μέλος έως πρόεδρος.
Έχω ενεργό συμμετοχή στη ζωή της πόλης μας και κυρίως στον αθλητισμό και στον πολιτισμό.
Επί σειρά ετών, στην αρχή σαν διαιτητής του Βόλεϊ και στη συνέχεια σαν παράγοντας σε ομάδα της πόλης μας, στο Βόλεϊ και στο ποδόσφαιρο.
Είμαι μέλος της Ένωσης Κρητών και ανήκω στην εξαιρετική ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «ΜπουλούκΟι».

Η απόφαση μου για να συμμετάσχω σε αυτή τη δοκιμασία, είναι γιατί θέλω τα παιδιά και τα εγγόνια μου, να δουν την Ηλιούπολη, ξανά όμορφη και ανθρώπινη όπως τη γνώρισα κι εγώ.
Σαν ενεργός πολίτης και έχοντας υπηρετήσει από σημαντικές θέσεις, τον πολιτικό φορέα στον οποίο ανήκω, είχα την ευκαιρία να ζω και να ασχολούμαι από κοντά με τα προβλήματα της πόλης.

Πίστευα και πιστεύω ότι στις Δημοτικές Εκλογές δεν πρέπει να ψηφίζουμε κομματικά αλλά Ηλιου-πολιτικά!

Για όλους τους παραπάνω λόγους, συνεργάζομαι με την Παράταξη «ΗλιουπΟλοι Μαζί – ΕΝΑΚ» και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός και οι στενοί του συνεργάτες, έχουν το όραμα τη θέληση και τη γνώση, να πραγματοποιήσουν το όνειρο μου και το όνειρο όλων των Ηλιουπολιτών.

Να φέρουν την Πόλη μας στη θέση που της αρμόζει…..την πρώτη!!!

Ουρανία Παυλίδου

Δείτε περισσότερα...

Η Ουρανία Παυλίδου γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το1993, όπου και διαμένει μόνιμα μέχρι σήμερα.
Έχει καταγωγή από τον Μικρά Ασία.

Αποφοίτησε από το 5ο λύκειο Ηλιούπολης  το 2011.

Πτυχιούχος του τμήματος  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας. 

Φοίτησε στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, όπου το 2016 πήρε το Πιστοποιητικό Αποφοίτησης Θεωρία – Αρμονία καθώς και το Πιστοποιητικό Β Ανωτέρας ΠΙΑΝΟΥ.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια, (πληροφορικής, Ασφαλιστικών Συμβούλων, Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων, Multi Level Marketing , κ.λπ.).

Σήμερα παρακολουθεί μαθήματα Σύγχρονου χορού καθώς και Commercial στη σχολή Nick Marianos Dance Factory, ενώ παράλληλα σπουδάζει  Personal Training στη σχολή STUDIO ONE.

Από το 2011, ταυτόχρονα με τις σπουδές της εργάζεται στον Ιδιωτικό τομέα.

Σήμερα διατηρεί ατομική επιχείρηση Διαχείρισης κτιρίων, ενώ παράλληλα εργάζεται στο play ΟΠΑΠ της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Τον Δήμο της Ηλιούπολης τον γνώρισε το 2014 όπου έκανε εκεί την πρακτική της άσκηση, στο τμήμα των προμηθειών.
Εκεί γνώρισε και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη ως Αντιδήμαρχο, όπου και διέκρινε την εργατικότητα, μεθοδικότητα του και κυρίως έναν νέο άνθρωπο συνεργάσιμο και με θέληση να αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συνεργάτες του, καθώς και να ενθαρρύνει τους νέους υπαλλήλους.  

Η Ουρανία εκτός από τις σπουδές της και την ενασχόληση της με την Τέχνη και τον Πολιτισμό, τρέφει  ιδιαίτερη αγάπη και για τον Αθλητισμό, αφού από πολύ νεαρή ηλικία κατέκτησε επαίνους και  διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα (στην Αγωνιστική Ρυθμική Αεροβική, στην Κολύμβηση και στην Αντισφαίριση).

Ιδιαίτερα ανήσυχη σαν νέος άνθρωπος, οραματίζεται την πόλη που γεννήθηκε και αγάπησε, μία πόλη φιλική και λειτουργική για τους πολίτες της και ιδιαίτερα για τους  συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη, όπως είναι οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με αναπηρίες και οι δοκιμαζόμενοι συμπολίτες από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Αλέξανδρος Χαρασανάκης

Δείτε περισσότερα...

Γεννήθηκε το 1970 στην Ηλιούπολη και αποφοίτησε από το 3ο Λυκειο Ηλιούπολης

Κατάγεται από το Ηράκλειο Κρητης  ασχολείται με οικοδομικές εργασίες. Είναι Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Κρητων Ηλιούπολης. Είναι παντρεμένος και εχει 3 παιδιά

Κατεβαίνει Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του συμπατριώτη του Γιωργου Χατζηδακη με την ελπίδα να συμβάλλει στην αλλαγή σελίδας στην πόλη μας.  

Απόστολος Κωστούλας

Δείτε περισσότερα...

Γεννήθηκε το 1969 φοίτησε σε σχολείο της Ηλιούπολης. Αθλητής στο

ΓΣΗ στο ποδόσφαιρο. Από το 1995 υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία.

Μέλος του ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης (ΓΣΗ) και μέλος της διοικούσας επιτροπής water polo ΓΣΗ

Αλέξανδρος Ζούμπας

Δείτε περισσότερα...

Ο Αλέξανδρος είναι 28 ετών.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη αποφοιτώντας από το 5ο ΓΕΛ Ηλιούπολης.
Είναι τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του τμήματος «Κοινωνικής Και Εκπαιδευτικής Πολιτικής», ενώ έχει αναπτύξει έντονη ενασχόληση με τα κοινά και τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης από τα μαθητικά του χρόνια.
Παράλληλα με τις σπουδές του ασχολήθηκε εθελοντικά (2013 έως σήμερα) ως Ραδιοφωνικός Παραγωγός (με πλούσιο συνεντευξιακό υλικό) στο Διαδικτυακο Ραδιόφωνο του Δήμου μας, ενώ δραστηριοποιείται ενεργά και στο θέατρο με πολυετή συμμετοχή στο πολιτιστικό σύλλογο της πόλης μας «Τέχνης Θεάτρου».
Σε μια διαρκή αναζήτησή και συνδυασμού των σπουδών του και της πολιτιστικής του δραστηριότητας ξεκίνησε να φοιτά και στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών (Deere College) στο τμήμα Marketing Communication.

Απόστολος Πιπίνης

Δείτε περισσότερα...

Γεννήθηκα στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης στις 25/5/1977 και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη (Αττικής).
Υπήρξα μαθητής του 12ου Δημοτικού Ηλιούπολης, 1ου Γυμνασίου Ηλιούπολης και Ενιαίο Πολυκλαδικού Ηλιούπολης απο το οποίο αποφοίτησα το 1996. 
Είμαι Γραφίστας τελειώνοντας τα Δημ. ΙΕΚ στο Αιγάλεω.
Ολοκληρώνοντας τη στρατιωτική μου θητεία ξεκίνησα να εργάζομαι για 2 χρόνια σε διαφημιστική εταιρεία . (1999-2002)
Από το 2002 εώς και σήμερα εργάζομαι στην Eurobank (2002-2012 στο εκτυπωτικο της κέντρο ως υπεύθυνος εκτυπώσεων & 2012 εώς σήμερα στο IT της τράπεζας).
Παράλληλα είμαι και ραδιοφωνικός παραγωγός και ερασιτέχνης ηθοποιός.
Μου αρέσει η μουσική και η τέχνες και ασχολούμε προβάλλοντας ότι είναι όμορφο και άξιολογο να δει  το κοινό.
Από τον Οκτώβρη του 2018 ασχολούμαι και με τα κοινά του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 12ου δημ.Ηλιούπολης καθώς είχα τη τιμή να με εκλέξουν στο Δ.Σ.
Από μικρός ειμαι χορευτής παραδοσιακών χορών .
Μου αρεσει ο αθλητισμός και η ενασχόληση με αυτόν. Παλιότερα υπήρξα κολυμβητης του Α.Ο.Α.Ν. και στη συνεχεια με το μπάσκετ στην ομάδα της «Ακαδημίας Ηλιούπολης». 
Τον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να βγαίνω με φίλους/ες ,να ακούω μουσική, να ταξιδεύω, να πηγαίνω σινεμά/ θέατρο/συναυλίες και να αθλούμαι.

Ευαγγελία Βαβάτσικου

Δείτε περισσότερα...

Η Ευαγγελία Βαβάτσικου γεννήθηκε στη Λαμία Φθιώτιδος και μεγάλωσε στην Παραλία Ραχών. Η Κυψέλη Αθηνών ήταν ο επόμενος προορισμός της οικογένειας της.
Αποφοίτησε από το εξατάξιο 15ο Γυμνάσιο Θηλέων  στην Κυψέλη.
Παρακολουθούσε μαθήματα Αγγλικών, Ιταλικών, κιθάρας, ακορντεόν, Ελληνικής και Αγγλικής στενογραφίας όπως επίσης παραδοσιακών και ευρωπαϊκών χορών.
Διετέλεσε δύο περιόδους κατηχήτρια στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ηλιούπολης έχοντας την εμπειρία των δεκατριών χρόνων παρακολούθησης κατηχητικού σχολείου στις εκκλησίες Κυψέλης Αθηνών.
Το 1978 παντρεύτηκε τον πολυβραβευμένο τραγουδιστή παγκοσμίου φήμης Τώνη Βαβάτσικο κι απέκτησε μαζί του 2 παιδιά.
Απεφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Michigan και μετεκπαιδεύτηκε στο Norwich της Ανατολικής Αγγλίας σαν καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας.
Σταδιακά απέκτησε εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών στην Ηλιούπολη που κατοικούσε πλέον από το 1976.
Διετέλεσε παρουσιάστρια και τηλεκριτικός στα τηλεοπτικά κανάλια Τηλεάστυ  Ant1, Alter, Mega, ΣΚΑΪ κλπ
 
Ευαισθητοποιημένη και ενεργή με πολύ όρεξη για τα κοινά οραματίζεται μια Ηλιούπολη Άξια των Προσδοκιών των Παιδιών της και ζητά την  ουσιαστική στήριξη όλων μας!

Μανώλης Φωτόπουλος

Δείτε περισσότερα...

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Ιουλίου του 1995. 
Είναι φοιτητής Λογιστικής. 
Έχει τελειώσει αθλητική δημοσιογραφία. 
Άριστες γνώσεις υπολογιστή.
Άριστη χρήση αγγλικής γλώσσας, γερμανικής, σερβικής.

Έλλη Πατσάκη